Aspasia MB1 Kampioen 2023 – 2024

Ja hoor jullie lezen het goed… De meiden MB1 zijn kampioen geworden 2e seizoenshelft in de 2e klasse. Het werd een spannende laatste competitie wedstrijd ronde op vrijdag 12 april. Doordat Aspasia de week ervoor had verloren met 3-1 van Liusna stonden nog maar 1 punt voor op Castellum. Aspasia speelde uit tegen VHZ en Castellum speelde thuis tegen VCS en beide wedstrijden begonnen om 19:30. Bij 0-4 winst van Aspasia waren ze zeker kampioen dus daar moesten ze voor gaan! 1e set ging aan het begin gelijk op… spanning en zenuwen waren ook flink aanwezig totdat er een goede serie service beurt werd neergezet en Aspasia direct uitliep  8-16 de ban was gebroken en de zenuwen er een beetje af. Het volleyballen kwam erin en mooie aanvallen een blokkeringen werden op het veld vertoont. 1e set binnen 14-25!. 2e set slopen de zenuwen er weer in en Aspasia bleef de hele set achter de feiten aan lopen 13-10 achter 14-16 achter… en we kregen onder tussen te horen dat Castellum al 2-0 voor stond. Aspasia18-20 achter… en  toen rug rechten en alles in de strijd gooien… er werden ballen opgedoken, o.a. door Tessa, en agressie in de aanvallen gestopt boem 23-23 en doorgepakt boem 23-25, en de 2e set op wilskracht binnen gehaald. De tegenstand was gebroken en er werd door de meiden van Aspasia een volleybal show weggegeven voor het mee afgereisde publiek van Aspasia . De 3e set 10-25  en de 4e set 12-25 gewonnen… en Kampioen! Castellum had ook met 4-0 gewonnen dus maar goed ook dat Aspasia het zelf had geflikt. Vervolgens direct vanuit Nieuw Vennep richting de Ridderhof waar de MB met een kampioens onthaal is ontvangen door DS1 en HS1 en taart en bloemen en de grote schaal… Patat. En woensdag 17 april de kampioensschaal van de Nevobo in ontvangst genomen die te bewonderen is in de Ridderhof achter de Bar. Gefeliciteerd: Feline, Ilse, Anouk, Fien, Tessa, Evi, Iris, Puck, Michanne, Nathalie( ig laatste wedstrijd), coach Brigitte, trainers en begeleiding.

Scroll naar boven