Informatie Volleybal

Kleding

Wanneer je bij Aspasia competitie gaat spelen is het verplicht om een wedstrijdshirt te dragen. Dit shirt huur je van de vereniging, zie contributie voor specificaties. Voor aanvullende informatie, zie het Beleid kledingplan.

Zaalwacht

Ieder team heeft een aantal keren per seizoen zaalwacht. Dit betekent dat het team verantwoordelijk is voor het leveren van scheidsrechters, het tellen van wedstrijden en het opbouwen en afbreken van de velden. Voor een overzicht van het zaalwacht schema zie hier.

Aspasia web applicatie

Naast deze website heeft Aspasia ook een aparte web applicatie. Met deze web applicatie is het mogelijk om jouw eigen informatie (of dat van eigen kinderen) aan te passen. Verder worden er ook informatie berichten gestuurd naar je mobiele telefoon. Voor meer informatie hoe de web applicatie te installeren zie hier.

Beleidsplan

Voor meer informatie over Aspasia, zie ons beleidsplan en de statuten van GVV-Aspasia:

Contributie

De contributieperiode loopt van september t/m juni. Voor de inning van de contributie ontvangt u in oktober een factuur voor het gehele contributiebedrag. Nieuwe leden ontvangen de factuur na aanmelding, naar rato verrekend.

Gedurende het lopende seizoen vindt geen restitutie van het contributiebedrag plaats. Peildatum voor de leeftijdsgrens is 1 september. Opzeggen voor het nieuwe/volgende seizoen dient vóór 1 juni te gebeuren, dit kan via het afmeldformulier. Indien na 1 juni opgezegd wordt, wordt er €25,- administratiekosten in rekening gebracht.

Downloads

Beleidsplan Aspasia
Beleid Kledingplan Aspasia
Zaalwachtregels
Zaalwachtschema

Scroll naar boven